Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

Συνέντευξη Τύπου για τους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2016», Αθήνα 12/4/2016

 

Στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν τα Special Olympics Ηellas στο ξενοδοχείο Athens Plaza συμμετείχαν ο Πρέσβυς ε.τ και Πρόεδρος των Special Olympics Hellas κ. Διονύσιος Κοδέλλας, η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος της Επίτιμης Επιτροπής των Special Olympics Hellas κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης. Την συνέντευξη τύπου συντόνισε η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Ο αθλητής των Special Olympics Hellas Γιάννης Στρατηγόπουλος καλωσόρισε τους ομιλητές και τους δημοσιογράφους και εκ μέρους όλων των αθλητών ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες.

Ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas κ. Διονύσιος Κοδέλλας παρουσίασε την διοργάνωση των Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics ''Λουτράκι 2016'' οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν από 18-22 Απριλίου και οι οποίοι βρίσκονται στην τελική ευθεία. Επίσης κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου ανέλυσε την προσεχή πορεία και τους στόχους του οργανισμού.

Η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη εξέφρασε τη συγκίνησή της που βρίσκεται στην οικογένεια των Special Olympics και διαβεβαίωσε ότι σαν Πρόεδρος της Επίτιμης Επιτροπής θα είναι πάντα αρωγός σε όλες τις δραστηριότητες του οργανισμού.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης απαντώντας στις ευχαριστίες του Προέδρου για την αμέριστη υποστήριξη που από την πρώτη στιγμή έδωσε για την διοργάνωση των Πανελληνίων Αγώνων, δήλωσε ότι θα παραμένει πάντα δίπλα στα Special Olympics Hellas με όποιο τρόπο μπορεί.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης αναφέρθηκε στην πόλη του Λουτρακίου η οποία είναι πανέτοιμη να δεχθεί τους Αθλητές, τα Μέλη των Οικογενειών, τους Εθελοντές από όλη την Ελλάδα Διαβεβαίωσε ότι και στο μέλλον, με προθυμία, θα θέτει στη διάθεση των Special Olympics όχι μόνο τις Δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά και όλες τις δομές του Δήμου.

Όλοι μαζί ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους Αθλητές!

#SOHellas #SONGLoutraki16 #LetsChangeTheGame

 

Videos:

 

 

Γίνε Εθελοντής

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με διανοητική αναπηρία. 

Γίνε Προπονητής

Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Γίνε Υποστηρικτής

Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.