Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

Συνεργασία Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017 και Special Olympics Hellas

 
Η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, απογειώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Αεροπορική Βάση της Τανάγρας κατά τον προσεχή Σεπτέμβριο (16 & 17/09), κορυφώνοντας τις εκδηλώσεις της Athens Flying Week 2017 και επαληθεύοντας τον τίτλο του αρτιότερου Αirshow της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, θεσμό πλέον στη διεθνή αεροπορική κοινότητα.
 
Ακόμα πιο δυναμική, η 6η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, στέκεται αρωγός στο μας και με υπερηφάνεια, καλωσορίζει τους αθλητές μας στην ιπτάμενη οικογένεία της. Η 6η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, υπερήφανος υποστηρικτής των Special Olympics Hellas, θα προσφέρει μέρος των κερδών του για τους σκοπούς του Σωματείου.
 
Επιπλέον:
• Την Παρασκευή 15/9, η 6η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017 προσφέρει τη δυνατότητα στους αθλητές των Special Olympics αλλά και στους συνοδούς τους να παρακολουθήσουν από κοντά τις επίσημες δοκιμές της AFW, να περιηγηθούν στους χώρους του αεροδρομίου της Τανάγρας, να παρακολουθήσουν το φαντασμαγορικό, διεθνές, Αir Show της Athens Flying Week (AFW), να γνωρίσουν από κοντά τους πιλότους, να συνομιλήσουν αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Στους αθλητές θα προσφερθούν αναμνηστικά δώρα. 
• Το Σάββατο 16/9 αθλητές των Special Olympics, καθώς και οι συνεργάτες των Special Olympics Hellas, θα βρεθούν στην περιοχή των VIP για να παρακολουθήσουν από κοντά την επίσημη έναρξη της Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017.
• Κατά τη διάρκεια της Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017 (15-17/9/2017), στο αεροδρόμιο της Τανάγρας και συγκεκριμένα στην περιοχή που θα διεξάγεται το Air Show, θα διατεθεί στα Special Olympics Hellas αποκλειστικός χώρος με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο για την ενημέρωση του κοινού με την υποστήριξη εθελοντών Special Olympics Hellas. Εκεί οι θεατές της Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν για το κοινωφελές έργο των Special Olympics Hellas, να συνομιλήσουν με τους αθλητές, τους προπονητές αλλά και τους εθελοντές.
 
Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας που θα συνεργαστούμε, ακόμη μια χρονιά, με την Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show και θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κύριο Πάνο Ποδηματά και την ομάδα του για την αμέριστη στήριξη τους στην προσπάθεια των αθλητών μας.
 
#SOHellas #AFW #LetsChangeTheGame

 

Γίνε Εθελοντής

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με διανοητική αναπηρία. 

Γίνε Προπονητής

Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Γίνε Υποστηρικτής

Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.