Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

Τα Special Olympics Hellas στον 3ο Μαραθώνιο Ναυπλίου

 

Με ευρύτατη συμμετοχή Αθλητών και Προπονητών (άνω των 100) τα Special Olympics Hellas έλαβαν μέρος την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 στον 3ο Μαραθώνιο Ναυπλίου.

Οι Αθλητές μας έτρεξαν την απόσταση των 2.5 χιλιομέτρων όπως είχε ορίσει η Οργανωτική Επιτροπή. H συμμετοχή των Special Olympics και σε αυτό τον Αγώνα εντάσσεται στη φιλοσοφία των Special Olympics που σκοπό έχει οι αθλητές να αναπτύξουν τις ικανότητες του βελτιώνοντας την τεχνική τους και να αποκτήσουν αθλητικές εμπειρίες μιας μεγάλης διοργάνωσης. Το πλήθος κόσμου που έλαβε μέρος ή παρακολούθησε τον Μαραθώνιο χειροκρότησε με ιδιαίτερη θέρμη τους αθλητές μας, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και κατά τον τερματισμό τους.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κύριος Δημήτρης Κωστούρος απένειμε τα μετάλλια στους αθλητές μας και τιμητική πλακέτα στον Πρέβυ ε.τ και Πρόεδρο των Special Olympics Hellas κύριο Διονύση Κοδέλλα για τη συμμετοχή των Special Olympics. Ευχαριστούμε την Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Μαραθωνίου Ναυπλίου για την άψογη διοργάνωση καθώς και για την ευκαιρία συμμετοχής των αθλητών μας σε ένα τόσο μεγάλο δρομικό γεγονός της Πελοποννήσου.

Οι αθλητικές δράσεις των Special Olympics Hellas συνεχίζονται...

Γίνε Εθελοντής

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με διανοητική αναπηρία. 

Γίνε Προπονητής

Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Γίνε Υποστηρικτής

Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.