Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

Cosmogym Step to the Art 2017

 

Ολοκληρώθηκαν εχθές 5 Νοεμβρίου 2017 οι παραστάσεις του Cosmogym Step to the Art, στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι, παρουσία 2.000 θεατών, 500 αθλητών και αθλητριών από τα καλύτερα Προπονητικά Προγράμματα του Cosmogym Contest 2017 και αθλητριών Special Olympics Ρυθμικής Γυμναστικής του N. Θεσσαλονίκης.

Δημιουργικότητα, ενθουσιασμός, συνεργασία, ομαδικότητα, χαρακτήρισαν το εντυπωσιακό θέαμα που καθήλωσε όσους είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία. Οι νέοι και νέες αθλητές της γυμναστικής δίδαξαν με τη δεξιοτεχνία τους και το ταλέντο τους ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο με σκληρή δουλειά και πειθαρχία.

Ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas, Πρέσβυς ε.τ. Διονύσιος Κοδέλλας χαρακτήρισε την προσπάθεια όλων ως επισφράγισμα της συνεχούς και συνεπούς πορείας προς την πρόοδο, αποδεικνύοντας στη πράξη πως είναι τέχνη να μπορείς να υπηρετείς καθημερινά το στόχο σου και να νιώθεις ικανοποίηση για όσα πετυχαίνεις μέσα από τον αθλητισμό.

Αξίζει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Cosmogym Step to the Art, Συμεών Σκουτέρη και σε όλα τα μέλη της για την άψογη διοργάνωση του μοναδικού στο είδος του θεάματος, οι οποίοι αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την μεγάλη οικογένεια των Special Olympics, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι ο αθλητισμός ενώνει.

#SOHellas #SteptoTheArt #Gymnastics #LetsChangeTheGame

Γίνε Εθελοντής

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με διανοητική αναπηρία. 

Γίνε Προπονητής

Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Γίνε Υποστηρικτής

Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.