Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

Η καλύτερη ανταμοιβή μας,

 
Ευχαριστούμε θερμά τα Special Olympics Hellas, τον Πρόεδρο Πρέσβυ ε.τ.  κ. Διονύσιο Κοδέλλα, την Εθνική Δ/ντρια κα Άρτεμι Βασιλικοπούλου, την Συντονίστρια Οικογενειών κα Βικτωρία Τούση, τα Μέλη της Ελληνικής Οργανωτικής Επιτροπής και όλους τους προπονητές για την καταπληκτική εμπειρία της συμμετοχής της κόρης μας Αλεξάνδρας Μέγα στους World Games Special Olympics Abu Dhabi 2019.
 
Η Αλεξάνδρα επέστρεψε από το ταξίδι πιο ώριμη, πιο ανεξάρτητη και πιο αυτόνομη από ποτέ. Επέστρεψε πιο «ψηλή» από περηφάνια γιατί έκανε βελτίωση του ατομικού της ρεκόρ στα 100m  και κατέκτησε την 4η θέση.
 
Οι εμπειρίες που αποκόμισε από αυτό το ταξίδι είναι μοναδικές και οι αναμνήσεις αξέχαστες. Έζησε για 2 εβδομάδες σε ένα καταπληκτικό  κλίμα της οικογένειας των Special Olympics, της εξαιρετικής φροντίδας τους και της συμμετοχής σε υψηλού επιπέδου αγώνες. Βρέθηκε με αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, πολλούς από τους οποίους γνώριζε για πρώτη φορά, αλλά και αρκετούς  που ήξερε από τη συμμετοχή της σε αγώνες-δράσεις των Special Olympics Hellas, από τις συμμετοχές της στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics, τα Αθλητικά Σωματεία που συμμετέχει, αλλά και από το σημερινό της σχολείο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγ. Δημητρίου. 
 
Μαζί της είχαμε ως οικογένεια την ευκαιρία να ταξιδέψουμε για πρώτη φορά στα ΗΑΕ, αλλά και το πιο σημαντικό είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε το υπέροχο κλίμα  των Παγκόσμιων Αγώνων των Special Olympics και να αισθανθούμε την απερίγραπτη χαρά όλων των αθλητών, την υπέροχη συντροφιά των οικογενειών των αθλητών από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, καθώς και τη φροντίδα των οικογενειών από τα SpecialOlympics.
 
Θέλουμε να σας συγχαρούμε για την εξαιρετική προσπάθειά σας και την τεράστια επιτυχία της Ελληνικής Αντιπροσωπίας, αλλά και για την αμέριστη φροντίδα των παιδιών μας. 
 
Θέλουμε επιπλέον να σας ευχαριστήσουμε γιατί μας δίνετε περισσότερη δύναμη να παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, αλλά και για τα παιδιά με ιδιαιτερότητες, ή όπως εύστοχα αποκαλούνταν στους Αγώνες “The Determined”. Και δίνετε δύναμη και στα παιδιά μας για περισσότερη κοινωνική συμμετοχή και μεγαλύτερη προσπάθεια και αγάπη στον αθλητισμό.
 
 Σας ευχαριστούμε θερμά
 
 Γεώργιος & Αντωνία Μέγα
Γονείς της Αλεξάνδρας Μέγα

 

Γίνε Εθελοντής

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με διανοητική αναπηρία. 

Γίνε Προπονητής

Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Γίνε Υποστηρικτής

Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.