Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

Θέλω να Συμμετέχω

Είστε εκπαιδευτικοί ή μέλη αθλητικής ομάδας και θέλετε να αναλάβετε δράση για ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία;

Αυτό που χρειάζεται είναι θέληση, πάθος και ενέργεια!

 

Μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες για την οργάνωση μιας δράσης μέσω του εκπαιδευτικού υλικού. 

 

 

 

 

Παρακαλώ εκτυπώστε και συμπληρώστε τη Φόρμα Δήλωσης Ενδιαφέροντος, στείλτε τη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας εκπρόσωπος των Special Olympics Hellas θα επικοινωνήσει μαζί σας.

 

Μπορείτε φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά, και να ενημερωθείτε από τους υπεύθυνους του προγράμματος για τη δυνατότητα υλοποίησης και τη διαδικασία συμμετοχής στο πρόγραμμα.

 

Τμήμα Εκπαιδευτικού Προγράμματος

 

Τηλέφωνο: 211 2011000, επιλογή 2

                       211 2011007

e-mail: [email protected]

Διευθύντρια Εκπαιδευτικού Προγράμματος, Ναταλία Ανδριανοπούλου

Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Προγράμματος, Μίλλυ Κονταξή

 

 

Διάλεξε άθλημα, Οργάνωσε μια ομάδα και Προσκάλεσε αθλητές των Special Olympics!

Το παιχνίδι αρχίζει…

 

 

Γίνε Εθελοντής

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με διανοητική αναπηρία. 

Γίνε Προπονητής

Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Γίνε Υποστηρικτής

Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.