Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 211 2011 000

Γίνε Εθελοντής

 

Τα Special Olympics δεν θα υπήρχαν σήμερα, ούτε θα είχαν δημιουργηθεί χωρίς την ενέργεια, την αφοσίωση και τον ενθουσιασμό των εθελοντών. Ανθρώπων που επιλέγουν να διαθέσουν λίγο από το χρόνο τους για τη φροντίδα των συνανθρώπων τους. Σε όλο τον κόσμο, εκατομμύρια άνθρωποι, προσφέρουν εθελοντικά, σε άτομα με διανοητική αναπηρία, την ευκαιρία να βιώσουν τη χαρά του αθλητισμού με μόνη ανταμοιβή την προσωπική ολοκλήρωση που προσφέρει η συμβολή τους, στη διαμόρφωση ενός πιο δίκαιου κόσμου. Η βασική αυτή ανταμοιβή σε συνδυασμό με τις διαχρονικές φιλίες που αναπτύσσουν και τις πολλές εμπειρίες που βιώνουν είναι κοινός τόπο για ένα παγκόσμιο κίνημα εθελοντών που αναπτύσσεται συνεχώς.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με διανοητική αναπηρία. Στόχος του Προγράμματος Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς είναι η δημιουργία ομάδας εμπνευσμένων εθελοντών, που θα συμβάλουν, στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους αθλητές και σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι εθελοντές που υποστηρίζουν τα Special Olympics σε όλο τον κόσμο προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε διάφορους τομείς πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές δραστηριότητες, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε άτομα με διανοητική αναπηρία να ζήσουν τον ενθουσιασμό, τη χαρά και την καταξίωση που συνδέεται με τον αθλητισμό.

Μπορείς να συμπληρώσεις την αίτηση για να γίνεις εθελοντής πατώντας εδώ

Γίνε Εθελοντής

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των Special Olympics Eλλάς επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην κατανόηση και αποδοχή των ατόμων με διανοητική αναπηρία. 

Γίνε Προπονητής

Οι προπονητές κατέχουν ένα μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στα Special Olympics, σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουν τις δεξιότητες και καλλιεργούν το φίλαθλο πνεύμα των αθλητών. Επίσης, και ίσως περισσότερο από οποιανδήποτε άλλον, αποτελούν τα πρότυπα των αθλητών και κατ’ επέκταση διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.

Γίνε Υποστηρικτής

Κάθε συνεισφορά ακόμα και η μικρότερη παραμένει ζωτική για την υλοποίηση των αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας που στηρίζονται μέχρι σήμερα στις προσφορές των κοινωφελών ιδρυμάτων, των εταιρειών μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των ιδιωτών.